40 56 91 01 ms@caso-aps.dk

Om CaSo Aps

Hos CaSo hjælper vi dig med, bogføring, regnskaber, momsopgørelser, momsafstemninger, lønadministration, budgetter, procesoptimering.

Marie Sloth

Marie Sloth

Direktør

Marie er ejer af CaSo. Marie har mere end 20 års erfaring som administrations- og økonomichef i forskellige virksomheder og har opbygget en bred viden og erfaring inden for de økonomiske og administrative udfordringer, som virksomheder står over for. Marie er særlig stærk inden for opbygning af principper, processer, procedurer og struktur, som understøtter virksomheder effektivt og sikkert. Marie kan endvidere støtte og vejlede i alle de økonomiske spørgsmål, som typisk opstår i hverdagen.

 Anja Dahlstrøm

Anja Dahlstrøm

Økonomi Konsulent

Anja er økonomikonsulent samt ejendoms- og lønadministrator i CaSo. Anja har mere end 25 års erfaring inden for økonomistyring, bogføring og lønadministration. Anja har en baggrund i både store og små virksomheder, så Anja besidder en stor erfaring omkring de udfordringer, som forskellige typer virksomheder kan møde. Anja er endvidere uddannet i ejendomsadministration og har arbejdet med ejendomsadministration og ejendomsregnskab i en årrække.

Katarzyna Chorazewicz

Katarzyna Chorazewicz

Økonomielev

Er oprindeligt uddannet data ingeniør og er i gang med sidste del af sin uddannelse til Økonomi konsulent. Katarzyna har selvstændigt ansvar for bogføring og afstemninger for en række CaSo kunder, i meget tæt dialog med Anja og Marie og arbejder systematisk og med stor grad af grundighed med at lære. Målet med Katarzynas sidste del af uddannelsen er således også at Katarzyna skal kunne hjælpe CaSo’s kunder med en hvilken som helst opgave indenfor rammerne af de services CaSo tilbyder. Katarzyna taler flere sprog og hjælper de af CaSo’s polske kunder, der er mest trygge ved at kommunikere på deres modersmål.

Sofie Nordtorp Pedersen

Sofie Nordtorp Pedersen

Økonomielev

Sofie er Økonomielev hos CaSo og er i gang med den sidste del af sin uddannelse. Sofie har også selvstændigt ansvar for bogføring og afstemning for en række af CaSo’s kunder, tæt superviseret af Anja & Marie. Sofie arbejder målrettet og flittigt med at tilegne sig ny viden. Målet med den sidste del af Sofies uddannelse er, at Sofie skal ende med at beherske de samme discipliner og forretningsområder, som Marie og Anja.

Få vores fageksperter til at arbejde for dig

Ved at outsource dit bogholderi og din lønadministration til CaSo, får du medarbejdere, som er fageksperter og hele tiden opdateret

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01 – e-mail: ms@caso-aps.dk – Hersegade 20, 4000 Roskilde

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01
E-mail: ms@caso-aps.dk
Hersegade 20, 4000 Roskilde