40 56 91 01 ms@caso-aps.dk

Om CaSo Aps

Hos CaSo hjælper vi dig med, bogføring, regnskaber, momsopgørelser, momsafstemninger, lønadministration, budgetter, procesoptimering.

Marie Sloth

Marie Sloth

Direktør

Marie er ejer af CaSo. Marie har mere end 20 års erfaring som administrations- og økonomichef i forskellige virksomheder og har opbygget en bred viden og erfaring inden for de økonomiske og administrative udfordringer, som virksomheder står over for. Marie er særlig stærk inden for opbygning af principper, processer, procedurer og struktur, som understøtter virksomheder effektivt og sikkert. Marie kan endvidere støtte og vejlede i alle de økonomiske spørgsmål, som typisk opstår i hverdagen.

Mail: ms@caso-aps.dk.

Telefon: 40 56 91 01

 

 Anja Dahlstrøm

Anja Dahlstrøm

Økonomi Konsulent

Anja er økonomikonsulent samt ejendoms- og lønadministrator i CaSo. Anja har mere end 25 års erfaring inden for økonomistyring, bogføring og lønadministration. Anja har en baggrund i både store og små virksomheder, så Anja besidder en stor erfaring omkring de udfordringer, som forskellige typer virksomheder kan møde. Anja er endvidere uddannet i ejendomsadministration og har arbejdet med ejendomsadministration og ejendomsregnskab i en årrække.

Mail: ads@caso-aps.dk

Telefon: 31 32 85 20

 

Katarzyna Chorazewicz

Katarzyna Chorazewicz

Økonomi Konsulent

Er oprindeligt uddannet data ingeniør og er nu også kontor uddannet med speciale i Økonomi.  Katarzyna har selvstændigt ansvar for bogføring, afstemninger og løn for en række CaSo kunder.

Katarzyna har igennem hele sit uddannelsesforløb hos CaSo arbejdet målrettet og fokuseret med at tilegne sig de færdigheder der er afgørende vigtige for den måde som CaSo arbejder på.

Katarzyna taler flere sprog og hjælper de af CaSo’s polske kunder, der er mest trygge ved at kommunikere på deres modersmål.

Mail: kac@caso-aps.dk

Telefon: 30 53 46 02

 

Anna Huculak-Gaj

Anna Huculak-Gaj

Økonomi Konsulent Trainee

Anna har en universitetsbaggrund og har været elitesportsudøver.

Anna er nu hos CaSo ApS i et ultra intensivt forløb, der skal indvie og træne Anna i alle aspekter af den service, de ydelser og det partnerskab vi tilbyder CaSo kunderne. 

Mail: ahg@caso-aps.dk

Telefon: 51 52 24 41

 

Få vores fageksperter til at arbejde for dig

Ved at outsource dit bogholderi og din lønadministration til CaSo, får du medarbejdere, som er fageksperter og hele tiden opdateret

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01 – e-mail: ms@caso-aps.dk 

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01
E-mail: ms@caso-aps.dk