40 56 91 01 ms@caso-aps.dk

Om CaSo Aps

Hos CaSo hjælper vi dig med, bogføring, regnskaber, momsopgørelser, momsafstemninger, lønadministration, budgetter, procesoptimering.

Marie Sloth

Marie Sloth

Direktør

Marie er ejer af CaSo. Marie har mere end 20 års erfaring som administrations- og økonomichef i forskellige virksomheder og har opbygget en bred viden og erfaring inden for de økonomiske og administrative udfordringer, som virksomheder står over for. Marie er særlig stærk inden for opbygning af principper, processer, procedurer og struktur, som understøtter virksomheder effektivt og sikkert. Marie kan endvidere støtte og vejlede i alle de økonomiske spørgsmål, som typisk opstår i hverdagen.

 Anja Dahlstrøm

Anja Dahlstrøm

Økonomi Konsulent

Anja er økonomikonsulent samt ejendoms- og lønadministrator i CaSo. Anja har mere end 25 års erfaring inden for økonomistyring, bogføring og lønadministration. Anja har en baggrund i både store og små virksomheder, så Anja besidder en stor erfaring omkring de udfordringer, som forskellige typer virksomheder kan møde. Anja er endvidere uddannet i ejendomsadministration og har arbejdet med ejendomsadministration og ejendomsregnskab i en årrække.

Katarzyna Chorazewicz

Katarzyna Chorazewicz

Økonomi Konsulent

Er oprindeligt uddannet data ingeniør og er nu også kontor uddannet med speciale i Økonomi.  Katarzyna har selvstændigt ansvar for bogføring, afstemninger og løn for en række CaSo kunder.

Katarzyna har igennem hele sit uddannelsesforløb hos CaSo arbejdet målrettet og fokuseret med at tilegne sig de færdigheder der er afgørende vigtige for den måde som CaSo arbejder på.

Katarzyna taler flere sprog og hjælper de af CaSo’s polske kunder, der er mest trygge ved at kommunikere på deres modersmål.

Sofie Nordtorp Pedersen

Sofie Nordtorp Pedersen

Økonomielev

Sofie er Økonomielev hos CaSo og er i gang med den sidste del af sin uddannelse. Sofie har også selvstændigt ansvar for bogføring og afstemning for en række af CaSo’s kunder, tæt superviseret af Anja & Marie.

Sofie har igennem de sidste 1½ år, arbejdet målrettet og flittigt med at gøre sin uddannelse færdig og er meget tæt på målet. Målet med den sidste del af Sofie uddannelse er, at Sofie på lige fod med Anja, Katarzyna og Marie kan varetage selvstændigt ansvar for CaSo kunder. 

Sean Sørensen

Sean Sørensen

Økonomielev

Sean er Økonomielev hos CaSo og er i gang med den sidste praktiske del af sin uddannelse. Sean vil hurtigt overtage selvstændigt ansvar for bogføring og afstemning for en række af CaSo’s kunder, tæt superviseret af Anja, Sofie, Katarzyna & Marie.

Sean arbejder målrettet og flittigt med at tilegne sig ny viden. Målet med den sidste del af Seans uddannelse er, at Sean skal ende med at beherske de samme discipliner og forretningsområder, som Anja, Sofie, Katarzyna og Marie.

Få vores fageksperter til at arbejde for dig

Ved at outsource dit bogholderi og din lønadministration til CaSo, får du medarbejdere, som er fageksperter og hele tiden opdateret

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01 – e-mail: ms@caso-aps.dk – Hersegade 20, 4000 Roskilde

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01
E-mail: ms@caso-aps.dk
Hersegade 20, 4000 Roskilde