40 56 91 01 ms@caso-aps.dk

Økonomi & Løn

Du får udført bogføring, løn- og momsregnskab, budgetter – og budgetopfølgning samt års- og skatteregnskab.

Om løn:

Hos CaSo har vi erfaring med håndteringen af løn, som er outsourcet. Vi håndterer løn for flere forskellige typer og størrelser af virksomheder fra 100 medarbejdere til 1 medarbejder. I og med vi håndterer løn fra flere forskellige typer af virksomheder, har vi også erfaring med mange forskellige overenskomster, medarbejdere på holdskifte, håndværkere og funktionærer. Løn på tværs af grænser har vi også erfaring med.

I håndteringen af lønnen har vi også store fokus på en optimeret dataopsamling – se mere under procesoptimering.

Om økonomi:

Alle virksomheder har brug for en økonomichef – også de mindre og vækstvirksomheder. Ofte er der ikke timer nok til at udfylde en fast stilling, så det kan være svære at få de rette kompetencer til virksomheden. Her kan det være en ide, at få en økonomichef på timebasis. En økonomichef kan hjælpe dig med at få optimeret din økonomi og tolke på de tal, som en god bogføring frembringer, så du hele tiden har styre på din økonomi og overblik over, hvad der er af økonomi til det næste skridt i virksomheden.

For at kunne træffe de korrekte beslutninger omkring økonomien skal grundlaget være i orden, korrekt og opdateret. En korrekt bogføring skal udføres af medarbejdere, som er opdateret på f.eks. momslovgivningen, så der sker en korrekt håndtering af denne og bogføringsloven, Hos CaSo sørger vi for, at din bogføring er i orden, korrekt og opdateret, så bogføringen kan danne grundlag for virksomhedens beslutninger.

Vil du ringes op og høre mere?

Information om ydelse:

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01 – e-mail: ms@caso-aps.dk 

Kontaktinformation

Telefon: (+45) 40 56 91 01
E-mail: ms@caso-aps.dk