foto_mangler

Marie Sloth

Marie er ejer af CaSo. Marie har mere end 10 års erfaring som administrations- og økonomichef med mindre virksomheder og har opbygget en bred viden inden for de økonomiske og administrative udfordringer, som mindre virksomheder står over for. Marie er særlig stærk inden for opbygning af processer, som understøtter virksomheder effektivt og sikkert. Marie kan endvidere støtte og vejlede i de økonomiske spørgsmål, som opstår i hverdagen.

foto_mangler

Anne Clausen Petersen

Anne er bogholder og lønadministrator i CaSo. Anne har over 30 år erfaring inden for bogholderi og lønadministration. Anne har i alle årene været ansvarlig for bogholderiet og lønadministrationen fra a til z.

foto_mangler

Anja Dahlstrøm

Anja er økonomimedarbejder, ejendomsadministrator og lønadministrator i CaSo. Anja har mere end 20 års erfaring inden for økonomistyring, bogføring og lønadministration. Anja har en baggrund i både store og små virksomheder, så Anja besidder en stor erfaring omkring de udfordringer, som forskellige typer virksomheder kan sidde med. Anja er endvidere uddannet i ejendomsadministration og har arbejdet med ejendomsadministration og ejendomsregnskab i en årrække.

Videre til værktøjslinje