40 56 91 01 ms@caso-aps.dk

Team CaSo – Økonomi Elev

15.05.2019

CaSo Aps

 

CaSo er en dansk virksomhed, der på konsulent basis løser en række økonomiske og administrative opgaver for alle typer og størrelser af danske virksomheder. Vi spænder vidt fra bogholderi, moms og skatteregnskab, årsrapporter, budgettering, regnskabsaflæggelse, løn, ejendomsadministration til økonomichef-opgaver, procesoptimering, dialog med bank, digitalisering og forretnings-udvikling.

Vi tager ansvar for vores kunder, og de opgaver vi løser for dem. Vi kender vores kunder, deres virksomheder og deres særkender. Vi har igennem de seneste 3 år øget antallet af kunder, omsætning og resultat, udelukkende baseret på relationer, professionalitet og kvaliteten i løsningen af de opgaver, vi aftaler med vores kunder. Vores virksomhed er i høj grad bygget på relationer og tæt indsigt i og forståelse for vores kunder.

 

Økonomi Elev Jobbet

 

Som elev hos CaSo vil du blive en tæt integreret del af det team på 4, som løser opgaver for mere end 65 meget forskellige kunder og virksomheder.

Du kommer til gradvist at kunne varetage ansvaret for en række af CaSo’s kunder, ”wing-to-wing” i tæt dialog og planlægning med CaSo teamet.

Fokus vil være på analytisk evne og empati, der gør det muligt for dig at sætte dig ind i hver enkelt kundes virksomhed, og de opgaver vi skal løse for kunden, herunder sparring med CaSo teamet om, hvordan den enkelte opgave løses bedt muligt for den enkelte kunde.

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige og meget forskellige. En del arbejdsopgaver vil ende med at være på specialist-niveau, mens andre vil have mere generel karakter. Nogle arbejdsopgaver vil du skulle løse selv, andre opgaver skal løses på tværs af CaSo teamet og på tværs af kunder. Nogle opgaver vil være af tilbagevendende karakter, mens andre opgaver kun skal løses én gang. Specielt dine evner udi at arbejde på et meget højt abstraktionsniveau det ene øjeblik for minuttet senere at justere meget detaljerede elementer i en delproces, vil være udtalt vigtige.

Faglige kvalifikationer

Du ved noget eller er på vej til at lære om økonomistyring, bogføring, regnskab, skat, moms, løn og eventuelt ejendomsadministration.

 • Du har lyst til at tilegne dig dyb indsigt i regler, principper, procedurer og processer der relaterer sig til de ovenfor nævnte fagområder.
 • Du ved noget eller er på vej til at lære om Excel, så du på et tidspunkt bliver ekspert til Excel og har et bredt og dybt kendskab til alle dele af MS Office pakken og muligvis ligeledes kendskab til bogførings- og lønsystemer.
 • Du har lyst til at lære E-conomic, Bluegarden, Skat.dk, Virk.dk, Navision samt andre systemer og platforme at kende.
 • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, og er i det hele taget en stærk kommunikator, der baserer din kommunikation på fakta. 

Personlige kvalifikationer

 • Du kan arbejde meget struktureret og planlægger dine aktiviteter og opgaver med stor nøjagtighed samt overholder deadlines.
 • Du er en teamplayer, der forstår vigtigheden af at få alle i et team til at levere det, der skal til for at teamet og løsningen af opgaverne for kunderne, kommer dygtigt og rettidigt i mål.
 • Du trives med forandringer og at forandring til tider sker hurtigt og med behov for stor grad af fleksibilitet og agilitet.
 • Du er energisk, glad, imødekommende og har masser af potentiale og talent og tænker mere i retning af ”hvordan” i stedet for ”hvorfor”.
 • Du kan arbejde i meget højt tempo, og du kan også ”skynde dig langsomt”.
 • Du trives med en direkte tone, hvor vi siger, hvad vi mener, mener hvad vi siger og holder, hvad vi lover, og hvor vi samtidig gør os umage med at kommunikere dette på en rummelig og inkluderende facon.
 • Du interesserer dig for det, du arbejder med, du brænder for det, du vil og har en reel og oprigtig interesse i at gøre en forskel for kunderne, CaSo og for dig selv.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder dig et job i et meget spændende og udfordrende miljø med rigtig gode kolleger og virkeligt velordnede arbejdsforhold, hvor du samtidig har mulighed for at påvirke og være med til at præge din egen hverdag. Jobbet giver i udpræget grad, for den helt rigtige elev, mulighed for faglig og personlig udvikling.

Er du interesseret?

Er du interesseret i jobbet bedes du sende din ansøgning, CV inklusiv eventuelle referencer til CaSo på cb@caso-aps.dk.  Vi forventer, at din eventuelle ansøgning, på en relevant og fyldestgørende facon, forklarer hvorfor netop du søger Elev Jobbet. For CaSo er det dig som menneske og din tilgang til Elev Jobbet der er vigtigst. Send din ansøgning inden 15. juni 2019. Ansøgninger bliver håndteret løbende.

Vi forventer at du starter hos CaSo i august 2019.

Har du spørgsmål til Elev jobbet er du velkommen til at kontakte Administrerende Direktør Marie Sloth på telefon 40 56 91 01.

Få vores fageksperter til at arbejde for dig

Ved at outsource dit bogholderi og din lønadministration til CaSo, får du medarbejdere, som er fageksperter og hele tiden opdateret